VI PRÆSENTERER

DREMEL® 3D IDEA BUILDER

Hvor kan jeg købe den Idea Builder Gallery

SLIP KREATIVITETEN LØS

Med den nyeste teknologi derhjemme er der frit spil for kreativiteten for hele familien. Den er nem at bruge, og du kan hurtigt komme i gang med at bygge objekter, du har brug for, eller som hele verden venter på.

Se videoen for at lære mere om mulighederne med denne 3D-printer.

DREMEL 3D IDEA BUILDER: VIGTIGE EGENSKABER

BRUGERVENLIG

Det er nemt at bygge objekter med den medfølgende Dremel-software og farvetouchskærmen, hvor du kan se et eksempel på din model, før du bygger den. Desuden har Dremel 3D Idea Builder fabriksmonteret ekstruder (den del, hvor tråden kommer ud og bygger modellen) i modsætning til andre 3D-printere, hvor du selv skal montere den. Det betyder, at opsætningen er enkel. Du skal blot sætte stikket i kontakten, og du er klar til at bygge dine modeller! Takket være den brugervenlige software kan begynde at forvandle dine ideer til modeller og projekter på få minutter.

FROM ONE TO DONE


1. Log på

Opret en konto, log på, og gå på opdagelse i 3D-modeller og -projekter.

2. Vælg en model

Download de 3D-modeller, du vil bygge.

3. Upload til Builder

Opret forbindelse for at uploade din model via et SD-kort eller USB-kabel.

4. Byg

Se din model komme til live, når Idea Builder bygger lag på lag.

5. God fornøjelse

Åben døren til din nye kreation.

"Da jeg brugte min nye printer første gang, var jeg nervøs for, at det ville være svært at udskifte tråden. Jeg blev dybt overrasket over, hvor nemt det var. Jeg fulgte blot hurtigvejledningen og var i gang med at printe igen efter få minutter!"

Allison Murphy – Dremel Associate

REN. STØJSVAG. INDKAPLSET.

Idea Builder har en låge, der kan lukkes som værn mod støv og pilfingre. Det fuldt indkapslede printområde stabiliserer desuden temperaturen, så printet optimeres, og reducerer støj, så modeller og projekter bygges støjsvagt i baggrunden, imens du kan koncentrere dig om andre ting. Desuden er den UL-certificeret.

"Jeg kan gå i køkkenet, læse en bog eller klare praktiske opgaver i huset, mens printeren skaber min idé. Det er ægte multitasking!"

Emily Miller – Dremel Associate

PANEL MED TOUCHSKÆRM

Alle funktioner i Dremel 3D Idea Builder kan anvendes uden tilkobling til en computer! På fuldfarve-touchskærmen kan du vælge de modeller, du vil bygge, og styre printprocessen ved hjælp af knapperne Start, Stop og Pause… og meget mere. Touchskærmen viser også nyttige informationer og printstatus for din model!

"Jeg kan bruge mere tid på at finde på nye projekter og på at forbedre tidligere idéer, fordi Dremel 3D Idea Builder er så let at bruge. Tak, Dremel!"

John Hauter – Dremel Associate