GØR DINE DESIGN TIL VIRKELIGHED MED DREMEL 3D-TRÅD

Alle Dremel-tråde er designet og testet til brug med din Dremel 3D-printer og er helt enkelt de bedste tråde til din DigiLab eller Idea Builder 3D-printer. 3D-printerne fra Dremel kan bruges med 3 trådtyper: PLA, som er kompatibelt med alle 3D-printere samt Eco-ABS og nylon til Dremel DigiLab 3D45 - alle er udstyret med RFID-genkendelse til automatisk printerjustering sammen med modellen Dremel 3D45. Køb Dremel-tråd i dag, og kom i gang med at gøre dit design til virkelighed.

PLANTEBASERET

Eco-ABS er naturlig termoplast, som er perfekt til printning af slidstærke og slagfaste 3D-objekter. Dens styrke, fleksibilitet og højere temperaturbestandighed gør den til en passende plasttype til teknisk og mekanisk brug. Den ABS-lignende Dremel-tråd er udviklet til din Dremel 3D45-printer og fås i sort.

BYG I TOPKVALITET

Nylon er en syntetisk polymer, der er perfekt til printning af stærke og fleksible 3D-prototyper med høj slidstyrke. Nylon anbefales til projekter som f.eks. 3D-printning af hængsler og andre funktionsdele. Dremels nylontråd er udviklet til printning med din Dremel 3D45-printer og fås i sort.

LEVENDE FARVER

PLA er en plantebaseret, genvindelig tråd. Dens miljøvenlighed gør den til en foretrukken materialetype til skoler og personer, der printer til udstillinger og brug i mindre husholdninger. Dremel PLA er udviklet til alle Dremel 3D-printere i 11 forskellige farver. Tråden fremstiller et stabilt, stærkt objekt med en finish af høj kvalitet.