GØR DINE DESIGN TIL VIRKELIGHED MED DREMEL 3D-TRÅD

Alle Dremel-tråde er designet og testet til brug med din Dremel 3D-printer og er helt enkelt de bedste tråde til din DigiLab eller Idea Builder 3D-printer. 3D-printerne fra Dremel kan bruges med 4 trådtyper: PLA, som er kompatibelt med alle 3D-printere samt Eco-ABS, PETG og nylon til Dremel DigiLab 3D45 - alle er udstyret med RFID-genkendelse til automatisk printerjustering sammen med modellen Dremel 3D45. Køb Dremel-tråd i dag, og kom i gang med at gøre dit design til virkelighed.

PLANTEBASERET

Eco-ABS er en naturlig termoplast, perfekt til udskrivning af holdbare og slagfaste 3D-genstande. Dets styrke og fleksibilitet gør det til en egnet plast til applikationer inden for teknisk og mekanisk brug. Den detalje, der kan opnås ved brug af dette filament, giver brugerne mulighed for at udvikle funktionelle prototyper. Den ABS-lignende Dremel filament er beregnet til udskrivning med Dremel 3D45 printeren og kan fås i sort og hvid.

BYG I TOPKVALITET

Nylon er en syntetisk polymer, der er perfekt til udskrivning af stærke og fleksible 3D-prototyper med stor slidstyrke. Nylon anbefales til projekter som 3D-printede, integrerede hængsler og andre funktionelle dele på grund af det lette materiale. Dremels nylonfilament er beregnet til udskrivning med Dremel 3D45 printeren og kan fås i sort.

LEVENDE FARVER

PLA er et plantebaseret og genanvendeligt filament. Dets miljøvenlighed gør det til en foretrukken materialetype for skoler og de, der udskriver til fremvisning eller små husholdningsbrug. PLA filament er mindre tilbøjelig til at vride sig, altså er udskrivning er meget nemmere og kan finde sted ved meget lavere temperaturer. Filamentet giver projektet en skinnende finish. Dremel PLA er beregnet til alle Dremel 3D-printere i 11 forskellige farver. Filamentet fremstiller en stabil, stærk genstand med en finish af høj kvalitet.

PETG

PETG er en almindelig polymer, der er holdbar som ABS og nem at udskrive med, ligesom PLA. Dets styrke, fleksibilitet og temperaturbestandighed gør den ideel til mekaniske dele. PETG filament har en fremragende lagvedhæftning og ringe chancer for krympning og forvridning, hvilket betyder udskrivning med lethed. Dremels PETG filament er beregnet til udskrivning med Dremel 3D45 og kan fås i gennemsigtig.