Terrariumprojekt

Kategori: Hjem Filstørrelse: 701.27 KB

Dette er et terrarieprojekt med 2 dele, der udgør kassen, og 1 fil, der udgør bunden. Der skal printes 4 sider og 1 bund til terrariet. De 4 sides limes til hinanden og til bunden, og der limes stykker af glas/akryl i hver del. Derefter placeres sættet i basen.


Materialer, du skal bruge

  • Træ

Værktøjer, du behøver

VEJLEDNING

Steps

1

For at bygge det 3D-printede terrarium skal du printe seks dele: 4 sidestykker, et bundstykke og et fodstykke.

2

Når alle delene er printet, kan du begynde at lave vinduerne til terrariet. Dremel anbefaler, at du udskærer klart plexiglas eller plastplade med en hobbykniv.

3

For at stykkerne kan få den rigtige størrelse, skal du aftegne ruderne på det materiale, du har valgt. Når omridset er markeret, skal du skære ruderne ud langs de markerede linjer, mens kniven holdes mod en lineal.

4

Når vinduerne er skåret ud, kan du sætte dem i terrariets vinduesrammer. Vi anbefaler, at du monterer vinduerne ved hjælp af en limpistol, så de sidder godt fast på rammen, og du få den reneste finish under montering af vinduerne. Vi anbefaler, at du lægger en tynd stribe smeltelim langs rammens parallelle kanter.

5

Læg det udskårne vindue på, mens limen er varm, og tryk den ned for at sikre, at den fæster godt.

6

På de modsatte parallelle kanter lægges en tynd stribe lim for oven på vinduet så tæt som muligt på vinduesrammens kant.

7

Nu er vinduerne færdigmonteret, og du kan samle det færdige terrarium. Vi anbefaler, at du bruger en limpistol til at fastgøre vinduerne i det færdige terrarium. Arbejdet udføres lettest ved at placere den nederste del af terrariet midt på arbejdsbordet. Placer de øvrige vinduer rundt om bunden, så du kan bygge terrariet visuelt. Påfør rigeligt lim i noten på bunden, og sæt falsen på et af vinduerne i noten. Kontroller, at den glatte kant vender opad.

8

Kom lim på både falsen på den del, du lige har monteret, og den not, der er vinkelret på denne, på terrariets bund. Gentag trin 8 og 9, til terrariet er færdigt.

9

Nu er terrariet færdigt og kan placeres på foden i en vinkel, som forhindrer at indholdet falder ud. Du kan for eksempel komme jord og planter i terrariet!

Projektoplysninger Dremel 3D-projekt