Min første 3D-printer var en Makerbot Mini Replicator. Der var mange problemer, og den fungerede ikke sammen med min pc, så jeg sendte den retur og købte en Cube3. Den begyndte at printe skævt og krævede lim på pladen. Jeg sendte også den retur og gjorde et sidste forsøg med Dremels 3D-printer. Der var ingen problemer, og den har printet perfekt siden den dag, jeg købte den. Printene bliver perfekte, og jeg er meget tilfreds med mit sidste køb
Jeg er meget glad for at bruge Dremel Idea Builder i klassen. Eleverne kan koble den virtuelle verden og virkeligheden ved at printe projekter, de har skabt ved hjælp af CAD-programmer. Dremel Idea Builder har kørt i over 500 timer uden driftsstop, hvilket er helt utroligt (især sammenlignet med min Makerbot)! Anvendelsesområderne for 3D-printning i skolen er uendelige, og Dremel er med til at gøre det muligt til en meget fornuftig pris.
Dremel 3D Idea Builder bliver ved og ved! Den er bygget til at holde i et uddannelsesmiljø. Den er sikker og brugervenlig! Mine elever holder hele tiden øje med, hvad der printes, og planlægger, hvad de vil printe næste gang! Eleverne designer med et formål, fordi de nu kan skabe en virkelig 3D-model af deres ideer i 2D! Ved hjælp af en række software-produkter kan de designe en 3D-model, som Idea Builder er klar til at printe! Det er en magisk oplevelse for dem, at stå med deres eget design i hånden!
Brug af 3D-teknologien løfter indlæringen i klassen til et helt nyt niveau. Børnene er mere interesseret i at lære om de forskellige dele af en dyrecelle og dens funktioner, når de samtidig kan se en dyrecelle blive designet og bygget. Når vi integrerer denne type teknologi i læringen, kan eleverne relatere det, de lærer i skolen, til den virkelige verden.
Dremel 3D Idea Builder er et ægte plug-and-play-værktøj, som gør det nemmere at komme i gang. Jeg bruger mindre tid på at undervise lærerne i brugen og mere tid på at undervise i integrering. Ved at integrere Dremel 3D Idea Builder i vores K-12-pensum har vi øget elevernes engagement og kreativitet og hjulpet dem til at få en bedre indsigt i vigtige begreber i faget, som nogle gange går tabt under tavleundervisningen.