VI PRÆSENTERER

DREMEL® IDEA BUILDER 3D40

FOR EDUCATION

Vis video

Komplet dækning

Når du køber en Idea Builder 3D40, får du mere end blot en 3D-printer med software og tråd. Du får også førsteklasses personlig kundesupport, professionel udvikling, undervisningsplaner baseret på pensum, UL-sikkerhedscertificering og branchens bedste garanti.

VIGTIGE FUNKTIONER (MODEL 3D40 EDU)

BLIV EN DEL AF EN BEVÆGELSE

Videnskab, teknologi, teknik og matematik kan nu blive endnu mere interaktivt og engagerende. Ved at lære ved at bruge hænderne kan eleverne nu deltage i design, skabelse og test af et konkret emne.

FÆRDIG LØSNING KLAR TIL BRUG

Med vores færdige løsning kan lærere integrere 3D-printning direkte i klassen. Vores pensum er skrevet af faglærere, og vejledningerne indeholder praktiske undervisningsplaner, som knytter et abstrakt begreb til en printet model, der underbygger forståelsen af emnet.

DESIGN. PRINT. LÆR.

TinkerCad, SketchUp og Fusion 360 har alle gratis online-kurser, som du kan bruge til at videreudvikle dine ideer. Design din model, og upload din .STL- eller .OBJ-fil til Dremels 3D-software.

PANEL MED TOUCHSKÆRM

Alle funktioner i 3D Idea Builder 3D40 kan anvendes uden tilkobling til en computer! På fuldfarve-touchskærmen kan du vælge de modeller, du vil bygge, og styre printprocessen ved hjælp af knapperne Start, Stop og Pause… og meget mere. Touchskærmen viser også nyttige informationer og printstatus for din model!

NYE EGENSKABER


"Ved at integrere Dremel 3D Idea Builder i vores K-12-pensum har vi øget elevernes engagement og kreativitet og hjulpet dem til at få en bedre indsigt i vigtige begreber i faget, som ellers kan gå tabt under tavleundervisningen."

Mark Simmons, teknisk leder, Sabine Pass ISD