VI PRÆSENTERER

DREMEL® IDEA BUILDER 3D40

Hvor Kan Jeg Købe Den

UDVID DIN KREATIVITET

Udvid din kreativitet ved at bygge dine egne prototyper eller brug den i din hobby. Design eller tilpas objekter til din individuelle stil. Få udfordringer, samtidig med at du inspirerer andre til at udforske deres muligheder med 3D.

DREMEL IDEA BUILDER 3D40: VIGTIGE EGENSKABER

NYE EGENSKABER


MERE PÅLIDELIG

Den nye Idea Builder har en innovativ blokeringssikret ekstruder, som beskytter dine modeller mod mislykkede print. Idea Builder er omfattet af 1 års garanti og UL-sikkerhedscertificering, så sikkerheden og pålideligheden er i top.

BRUGERVENLIG

Den nye assisterede 2-punktsnivellering muliggør hurtig og nøjagtig kalibrering, så du kan gå i gang med at printe med det samme. Dremel Idea Builder 3D40 leveres med ekstruderen installeret i modsætning til andre 3D-printere, hvor du selv skal installere den. Desuden er den udvidede printplatform designet til objekter på op til 25 x 15 x 17 cm, så du kan skabe større projekter.

"3D-teknologien har forandret undervisningen i klassen meget. Børnene er mere interesseret i at lære om de forskellige dele af en dyrecelle og dens funktioner, når de samtidig kan se en dyrecelle blive designet og bygget. Når vi integrerer denne type teknologi i læringen, kan de relatere det, de lærer i skolen, til den virkelige verden."

Chaidan Leshinski, matematiklærer 5. klasse, Joseph Sears School