VI PRÆSENTERER

DREMEL® DIGILAB 3D45

Hvor Kan Jeg Købe Den

AVANCERET 3D-PRINTNING PÅ DEN NEMME MÅDE

Øg din kreativitet med den nye Dremel DigiLab 3D-printer med hurtig og enkel konfiguration til de eksperimenterende og de erfarne.

Giv dine elever mulighed for at være på forkant med den teknologiske udvikling. Det er noget, de kan bruge senere i deres arbejdsliv. Reducer cyklusserne for produktudvikling med hurtige prototyper og hurtige muligheder for at eksperimentere, når du har brug for præcision, gentagelsesnøjagtighed og pålidelighed. Få styrken fra avanceret FDM 3D-printning lige på dit skrivebord.

DREMEL DIGILAB 3D45: VIGTIGE EGENSKABER

NYE EGENSKABER


Opvarmet seng

RFID anerkendelse

Avancerede egenskaber til eksperimenterende brugere

Model 3D45 giver den fleksibilitet og pålidelighed, som er nødvendig for at opfylde kravene i forbindelse med højere uddannelser, makerspaces og industriarbejdspladser, der anvender avanceret FDM 3D-printning. Uanset om dit laboratorium udvikler prototyper til innovative biomedicinske enheder eller skulpturelle kunstgenstande fremstiller 3D45 hurtigt nøjagtige printmodeller med en sikker pakke, der er let at bruge. Printeren Dremel 3D45 har en forbedret ekstruder, der minimerer problemer og driftspauser. Ekstruderen er designet, så du kan bruge alle Dremel-trådmaterialer uden at skulle skifte dele før brug. Du kan også utroligt hurtigt skifte fra en materialetype til en anden takket være den integrerede RFID-genkendelsesteknologi. Den justerer automatisk printerindstillingerne til den anvendte trådtype og overflødiggør reslicing af filer for hver trådtype.

Øg mulighederne med 3D-printning

DigiLab 3D45 er en 3D-printer, der kan klare mere krævende, avancerede trådtyper ved højere temperaturer som f.eks. nylon, polykarbonat, PLA og Eco-ABS — en type ABS, der fremstilles miljøvenligt. Med en opvarmet platform, der tillader brug af avancerede trådtyper som f.eks. Eco-ABS og nylon, er 3D45 designet til brug i forbindelse med højere uddannelser og af erfarne gymnasieelever, så de kan visualisere og skabe komplekse projekter. Printerens design er præget af enkelhed og tilgængelighed med intuitiv vejledning og analyse i realtid på touchskærmen. Den nye plade til opvarmning fungerer uden tape, fordi den er fremstillet af hærdet glas. Det garanterer et bedre printresultat.

3D-printresultater med højere kvalitet

Kombinationen af forbedrede egenskaber giver brugerne endnu bedre 3D-printresultater, samtidig med at printeren stadig er let at bruge. Den innovative ekstruder gør det nu muligt at printe med en opløsning på 50 my. Med det nye filtreringssystem printer den indkapslede 3D45 de forskellige lag, mens den beskytter mod alt støv. Det sker, mens temperaturen konstant holdes på et optimalt niveau, og forhindrer det printede objekt i at blive skævt takket være den opvarmede platform og det forbedrede kølesystem. For at undgå fejlprint anvender 3D45 desuden en smart sensorteknologi, som muliggør ubesværet, præcis kalibrering og nem konfiguration. Touchskærmen viser dig i realtid, hvordan du nivellerer pladen præcist blot ved at dreje på en knap.

Bevar forbindelsen til dit 3D-printjob

Med det integrerede kamera har brugerne mulighed for at overvåge deres printningsprojekt: Lærere kan f.eks. følge 3D-printningen i realtid sammen med deres elever ved at gå ind på kameraets IP-adresse. Takket være WiFi-funktionen kan brugerne også fjernstarte deres print. DigiLab 3D45 har den nye software "Dremel DigiLab 3D Slicer", der gør det muligt for brugerne hurtigt og enkelt at gå fra design til det printede 3D-objekt ved at muliggøre praktisk og intuitiv slicing af printfilen. Softwaren er også kompatibel med den foregående Dremel 3D40 3D-printer.

"3D-teknologien har forandret undervisningen i klassen meget. Børnene er mere interesseret i at lære om de forskellige dele af en dyrecelle og dens funktioner, når de samtidig kan se en dyrecelle blive designet og bygget. Når vi integrerer denne type teknologi i læringen, kan de relatere det, de lærer i skolen, til den virkelige verden."

Chaidan Leshinski, matematiklærer 5. klasse, Joseph Sears School