Ofte stillede spørgsmål

Byggekvaliteten afhænger af en række faktorer, såsom lagtykkelse og byggeomgivelser. Dremel-printerne (3D20 & 3D40) ekstruderer filament i lag på tykkelse med et ark papir, altså en tykkelse på 100 mikron (0,10 mm). Printerne har også en aktiv køleventilator, der hjælper til med at køle filamentet jævnt og reducere vridning. De er designet til at sørge for et helt lukket byggemiljø og håndterlige fødder for stabilitet. Endelig er en vigtig faktor kvaliteten af det anvendte filament. Brug altid Dremel filament sammen med Dremel printere for bedste kvalitet.
3D20: Maksimal byggemængde er 9” x 5,9” x 5,5” (230mm x 150mm x 140mm). 3D40: Maksimal byggemængde er 10” x 6” x 6,7” (254mm x 154mm x 170mm). 30% større end 3D20.
Dremel PLA filament er fremstillet til at levere den højeste kvalitet under kørsel og vil hjælpe din Dremel 3D-printer med at køre jævnt.
Ja. Al Dremel PLA er kompatibel med Dremel 3D-printere.
Der bør kun bruges Dremel PLA filament. Andre filamenter kan forårsage skade på Dremel 3D-printere og vil ugyldiggøre garantien.
Dremel Idea Builder Printer (3D20 & 3D40) er 3D-printere af høj kvalitet, der går over og længere i vejledningen af brugerne gennem 3D-byggeprocessen og introducerer brugerne til metoder til at omsætte deres ideer til virkelighed. Dremel 3D Builder bygger i 3D, hvilket betyder, at i stedet for at lægge blæk på en flad overflade ligesom ved regulær udskrivning, så opbygger den materiale i tre dimensioner for at skabe en genstand. Den opvarmer plastfilament og trækker det derefter ud i meget fine lag.
Ja. Dremel har arbejdet hårdt på at designe din emballage, så udpakning og indpakning af din Dremel 3D-printer er hurtigt og nemt. Emballagen vil være handy til fremtidig transport og opbevaring.
Garantien på en Dremel 3D-printer er forskellig fra andre Dremel produkter, fordi 3D-printerne er meget forskellige fra elværktøjer. Dremel tilbyder en af de bedste garantier, der er skræddersyet til kompleksiteten ved 3D20 og 3D40 designs.
Dremel 3D20 kan kun bygge filtypen .g3drem. Den medfølgende software kan håndtere filtyperne .g3drem, .3dremel og .STL. Dremel 3D40 kan kun bygge filtypen .3dremel. Den medfølgende software kan håndtere filtyperne .g3drem, .3dremel og .STL.
Der kan også forberedes filer i en hvilken som helst designsoftware, men filen skal gemmes som .g3drem (3D20) eller .3dremel (3D40) med 3D Builder.
Ekstruderen kan være gledet af sporet som følge af at byggeplatformen ikke har været i niveau eller på grund af en ophobning af overskydende filament omkring ekstruderspidsen. Dremel 3D-printeren registrerede ikke dette trin og er et skridt foran ekstruderen. Hvis det sker, bør man stoppe med at bygge og læse instruktionerne om rengøring af ekstruderspidsen og nivellering af byggeplatformen.
Det er muligt, at motorerne ikke kører korrekt eller at modelfilen er beskadiget. Hvis der bruges SD-kort eller USB-flashdrev, forsøg den officielle Dremel Test Print via computerens software. Hvis der bruges computersoftware, forsøg at indlæse testprintet via SD-kort eller USB-flashdrev. Hvis det stadigt er umuligt at flytte ekstruderen, kontrollér printeren for firmwareopdateringer ved at køre opdateringsprogrammet i Dremel 3D-softwaren. Hvis ovenstående trin ikke løser problemet, kontakt venligst serviceafdelingen hos Dremel kundeservice for at få serviceinformation eller besøg supportsiden på Dremel3D.com
Dette kan være resultatet af en byggefejl eller en dårligt konstrueret fil. Byggeprocessen kan være blevet afbrudt af en computerafbrydelse, eller ved at SD-kortet/USB-flashdrevet har været taget ud under byggeprocessen. Kør Dremel Test Print for at kontrollere, hvorvidt printeren fungerer korrekt, og gøre det muligt at afslutte printet helt, før der afbrydes.
Rengør det udvendige af 3D Idea Builder med en fnugfri klud. Ryd de ydre overflader for snavs, som er synlig. For at undgå at beskadige Dremel 3D printer, så lad være med at bruge vand, kemikalier eller andre rengøringsmidler på 3D printeren. Kontrollér altid for at sikre at ekstruderdysen er fri for snavs ved hjælp af en almindelig spidstang. Sørg også for at skifte byggetape med jævne mellemrum.
Du kan registrere din Dremel 3D Idea Builder ved at følge vejledningen på vores registreringsside.
3D20: Der er ingen dørlåsning eller overvågning på Dremel 3D20. 3D40: På Dremel 3D40 er der overvågning af dørene, og begge døre skal lukkes for at indlede et eksternt print (fra hjemmeside eller app). Det sikrer, at der ikke er hænder inde i printeren, når der startes en udskrift af en bruger, der ikke er i nærheden. Under et hvilket som helst andet tidspunkt, herunder bygning af en genstand, vil åbning af en dør medføre en advarselsnotits på skærmen.
Nej, der er ingen nødstopknap, men på 3D20 vil afbryderen på siden straks slukke for strømmen til printeren. På grund af den ekstra elektronik på 3D40 er der en kort forsinkelse (< 3 sekunder) for en hel nedlukning efter der er trykket på afbryderknappen.
Dremel 3D Idea Builder printerne (3D20 & 3D40) vil vende tilbage til en inaktiv tilstand efter en strømafbrydelse. Det tidligere udskrivningsprojekt annulleres automatisk. Hvis ekstruderhovedet stadig er varmt, vil ventilatorerne starte for at køle det ned.
Ja, der kan udskrives en sådan model ved brug af Print Studio, og denne software kan tilføje understøtninger til din model.
Støtter er designet til at være nemme at fjerne, og de bør efterlade minimale mærker på dit print, men hvis du finder nogle mærker, kan de slibes af med fint sandpapir.
Printeren 3D40 leveres med fordelen "Quik Level", der er en funktion, der er i stand til at detektere byggeplatformens position ved brug af intelligent sensorteknologi, og denne guider gennem processen for at opnå en perfekt placering af byggepladen.
Der henvises til modelsammenligningsoversigten på vores hjemmeside for at se forskellene mellem 3D20 og 3D40.
Nej, begge Dremel 3D Idea Builders (3D20 & 3D40) er konstrueret med systemer med enkelt-ekstruder.
Print Studio er udviklet i samarbejde med Autodesk, hvilket muliggør mere funktionalitet og hjælp til at opnå de bedst mulige udskrifter.
Her henvises til vores sektion **designværktøj** [**design tool**]. Her vil der være enkle, trinvise instruktioner om, hvordan du kommer i gang.
Brug venligst Print Studio og brug funktionen Automatic Repair, som vil løse dit problem.
Ja, du kan, størstedelen af modelleringssoftwaren kan eksportere filer til STL, som er den filtype, der accepteres af både Print Studio og Dremel Slicing Software.
Vi anbefaler ikke udskrivning af nogen som helst genstand, der vil komme i direkte eller indirekte kontakt med fødevarer.
Den sorte byggetape vil klare op til 50 prints, og den blå byggetape vil klare op til 10 prints.
Begge typer byggetape vil give samme kvalitet bygning, men den væsentligste forskel mellem de to typer byggetape er holdbarheden og mindre forskelle ved fjernelse af en genstand.
Hvis din model er for stor og en størrelsesændring er ikke en mulighed, kan funktionen planskæring ["Plane Cut"] bruges, som giver mulighed for at udskrive modeller i to dele, og lime dem sammen bagefter.
For at opnå bedste udskriftsposition til din model, kan funktionen automatisk layout ["Automatic Layout"] i Print Studio bruges
Print Studio vil automatisk tilføje støtter for at sikre en god byggekvalitet, men hvis støtterne ønskes slettet før udskæring [slicing], så gå et skridt tilbage til afsnittet "støtter" [Supports], og slet dem, og Print Studio vil ikke tilføje dem igen.
Denne præ-print-aktivitet gør det muligt for ekstruderen at udskylle eventuelt gammel filament, som måske ikke kan klæbe ordentligt under dit print. Ved udrensning af dette materiale, udskrives der med filament ved de optimale printtemperaturer, hvilket giver maksimal hold for første lag af udskriften.