HVORFOR VÆLGE DREMEL 3D TIL UNDERVISNINGEN?

DREMELS LØFTE: Vi udvikler løbende vores produkter til undervisningsbrug, så I som lærere, vejledere, makere og byggere kan udvikle jeres kompetencer inden for 3D-printning.

Vi er overbevist om, at Dremel 3D Idea Builder er et bedste valg til 3D-printning, både til hjemmebrug og i skolen, og ved at kombinere dette unikke værktøj med førsteklasses service og et pensum er det vores håb, at vi – i samarbejde med jer – kan yde et væsentligt bidrag til læring via erfaring for den næste generation! Læs mere om Dremel Dreams

NEMT, SIKKERT & ANERKENDT!

Brugervenlig – Markedets hurtigste opsætning og brugervenlig software. Objekter printes på få minutter. Læs mere om 3D Idea Builder

Sikker – Dremel var de første til at opnå UL-certificering af en 3D-printer. Læs mere om 3D Idea Builder

Dremels pålidelighed – Dremel er et anerkendt mærke, der har været på markedet i 80 år, og 3D Idea Builder er designet med udgangspunkt i enkelhed. Printeren er omfattet af 1 års komplet garanti og er bygget til at holde. Hvorfor vælge Dremel 3D?

DREMELS FØRSTEKLASSES KUNDESUPPORT

Vores engagerede team af 3D-eksperter er baseret i Racine, Wisconsin, USA, og de yder førsteklasses personlig produktsupport, fejlfinding og vejledning. Kontakt os via telefon ,Skype, chat eller e-mail. Vi besvarer spørgsmål og løser problemer – med garanti.

Kontakt support

PENSUM MED 3D-MODELLER TIL PRINTNING.

3D-specifikke undervisningsplaner i Dremel Dreams

Dremels undervisningsplaner for 3D-printning er skrevet af lærere og eksperter på området og er tilpasset de amerikanske Common Core undervisningsstandarder. Disse vejledninger kan bruges af lærere til at integrere 3D-printning i undervisningen umiddelbart.

Alle de specialudviklede undervisningsplaner og de tilhørende 3D-modelsæt ligger på printerens SD-kort og kan gemmes på og printes fra enhver computer.

Du finder flere oplysninger om, hvordan 3D-printede modeller kan fremme indlæringen hos eleverne,i programmet Dremel Dreams


Dremels samarbejde med MyStemKits.com

Se denne video for at få flere oplysninger om samarbejdet mellem Dremel og MyStemKits.com.

Du finder mere pensummateriale på mystemkits.com.

Sang: "Air Hockey Saloon" af Chris Zabriskie. Anvendes under rettighederne til en Attribution-licens.

Autodesk Project Ignite - Brug design i klassen

Autodesk Project Ignite kombinerer de nyeste teknologiske trends - 3D-design, 3D-printning og elektronik - med enkel software, projekter og udstyr til elever i alle aldre.

Undervis i praktiske projekter integreret med Tinkercad og Circuits, som er de mest populære online-apps for makere på internettet. Gør det enkelt. Hav det sjovt. Få alle med.

Læs mere på Autodesk Project Ignite