Dremel DigiLab 3D Slicer Fås nu

Dremel DigiLab 3D Slicer, der er baseret på Curas open-source-slicing-software, giver dig mulighed for på en sikker måde at slice dine CAD-filer uden brug af internetforbindelse. Eftersom den er baseret på Cura, kan du ikke kun bruge Dremel DigiLab 3D Slicer til at slice filer til dine Dremel 3D-printere, men også til dine andre Cura-integrerede 3D-printere.

Klik her for at downloade til Windows  

Klik her for at downloade til MAC 

Dremels 3D-printere er nu kompatible med Simplify3D-software!

Nu kan du forbedre din printkvalitet med den bedste 3D-printningssoftware, der fås. Simplify3D® giver komplet kontrol over dine printindstillinger og gør det lettere end nogensinde at skabe 3D-print i høj kvalitet. Kom hurtigt i gang med forkonfigurerede indstillinger, der er optimeret til Dremels 3D-printere, gennemse en simulering af din printsekvens i Visningstilstand, og begynd trygt at 3D-printe. Total kontrol giver fantastiske 3D-print!

Du kan læse mere om Simplify3D ved at gå tilhttps://www.simplify3d.com/software/features/.

Du kan købe en Simplify3D-licens ved at gå tilhttps://www.simplify3d.com/buy-now/.

SÅ ER DEN NYE PRINT CLOUD PÅ NETTET!

Nu kan du se, styre og printe dine filer fjernbetjent fra alle enheder, uanset hvor og hvornår!

Prøv det nu 

TINKERCAD

Fra idé til design på minutter. Med Tinkercad kan du hurtigt omsætte dine idéer til en 3D-model. Se vejledningen, og kom i gang allerede i dag!

Start vejledningen nu

MESHMIXER

Meshmixer er det ultimative værktøj til 3D-kombinationer og -reproduktioner. Kombiner, bland, form, udstans, eller mal dine egne 3D-design, eller begynd med galleriets mere end 10.000 modeller.

Læs mere